11-16 maart: Week van de Circulaire Economie

Circulaire Hub Regio Stedendriehoek

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vindt alweer de negende editie van de Week van de Circulaire Economie plaats, met events door het hele land. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat jij daarvan leert. De beste voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en startups ontvangen tips om zelf circulair te ondernemen.

Voor de tweede keer fungeert Regio Stedendriehoek als circulaire hub waar het bruist van circulair ondernemerschap en waar mensen geïnspireerd raken door hoe de circulaire economie er nu en in toekomst uit kan zien.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie wordt de aandacht op diverse inspirerende projecten, ondernemers en samenwerkingsverbanden gevestigd die de circulaire transitie in de regio versnellen. De focus ligt op een aantal thema’s die cruciaal zijn voor een versnelling in de transitie naar een circulaire economie en we sluiten daarmee aan bij het thema van de Nationale Conferentie Circulaire Economie die op 15 maart in Nijmegen plaatsvindt; ‘Van goed begin naar booming business’. Denk aan gedragsverandering van inwoners en consumenten, bestuurlijke ambitie en samenwerking met ondernemers of de rol van onderwijs richting een duurzame toekomst. Interessant voor onderwijs, ondernemers én overheid binnen de regio, maar ook zeker daarbuiten!

Hieronder vind je alle evenementen die in de regio plaatsvinden. Klik op het evenement voor meer informatie en om je aan te melden.  

Wil jij een event organiseren bij Circulaire Hub Regio Stedendriehoek? Meld je evenement dan vóór 16 februari aan bij:

Nina Dorigo
Projectleider Circulaire Hub Regio Stedendriehoek
n.dorigo@regiostedendriehoek.nl