Podium Aventus: thema Circulariteit

Een avond geheel in het teken van circulariteit, georganiseerd door Aventus Techniek & Mobiel voor studenten, bedrijven en overheden. Met uiteenlopende thema’s en sprekers zoals:
Hoe gaan we om met het hergebruik van kleding? Studenten van de fashionopleiding vertellen je hier graag meer over. Hoe wordt omgegaan met duurzaamheid en recycling in de bouw en hergebruik van (deel)producten? Lagemaat uit Heerde praat ons hierover bij. Ook wordt het onderzoek naar hoe er wordt omgegaan met het recyclen van materialen uit de operatiekamer van het Gelre Ziekenhuis nader toegelicht en zal een spreker van de Koninklijke Auping ons meenemen in hun wijze van recyclen. En lector Frank Stiksma  van Saxion neemt ons mee in de uitdagingen van recycling en levensduurverlenging van witgoed apparaten en platte televisies/beeldschermen.

Kortom, een avond die je niet wilt missen. Tijdens de pauze staat er soep en een broodje voor je klaar en is er volop tijd voor contact tussen sprekers en toehoorders. Kom je ook? 

Datum: dinsdag 12 maart
Tijd: 17.00-21.30 uur
Locatie: Aventus, Apeldoorn 

Aanmelden: via deze link