De Oogst; reflectie op de Nacht van Biobased Bouwen

Tijdens De Nacht van Biobased Bouwen op 7 februari hebben we naast een dosis inspiratie ook veel informatie gekregen. Welke lessen kunnen we hieruit trekken? Wat zijn de aanbevelingen voor onze steden en onze regio hier in het oosten? We nodigen voor “De Oogst” de betrokken beleidsmakers en bestuurders uit en mensen/organisaties die actief zijn in dit beleidsveld. Daarnaast is er (beperkt) ruimte voor andere belangstellenden. 

De reflectie op de Nacht wordt verzorgd door Martijn Huting, die naast docent cityplanning op Saxion Hogescholen beeldend kunstenaar is. Ook heeft hij als architect gewerkt bij verschillende bureaus. Martijn zal zijn bevindingen over de sfeer, de boodschap en de lessons learned met ons delen.  

Ook zijn we benieuwd hoe het ervoor staat met een aantal ontwikkelingen, zoals: 

  • Hebben zich ontwikkelaars, CPO-groepen, architecten gemeld voor de Havendame in het Havenkwartier? 
  • Gaat Strobox de panelen leveren voor het biobased logistieke centrum in Lelystad? 
  • Wat doet de gemeente met de opbrengst van het gesprek met Jakob Stromann-Andersen over nieuwbouw en verdere verstedelijking van Deventer? 

Op de zeepkist ruimte om te vertellen welke ontwikkelingen in gang zijn gezet, maar ook wat aanwezigen het meest is opgevallen, is bijgebleven of het meest heeft geraakt. Met “De Oogst” houden we de energie van de Nacht vast en zetten we de inspiratie om in nog meer acties en daden op het gebied van biobased bouwen! 

Datum: dinsdag 12 maart
Tijd: inloop 19.30, start 20.00 uur
Locatie: Café filmtheater MIMIK (1e verdieping), Deventer 

Aanmelden: U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar jantine@rondeeldeventer.nl. Op volgorde van aanmelding wordt een gastenlijst samengesteld. U ontvangt u een week voor aanvang een emailbericht of u op deze gastenlijst staat.