Logistiek Live Café

Wij nodigen je graag uit voor het Logistiek Live Café bij Aventus in Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst nemen we je van 16.00u tot 18.00u mee in de verbinding die wij leggen tussen het onderwijs en de logistieke- en transportsector in onze regio. Welke opleidingen kun je bij ROC Aventus volgen en hoe kun je deze opleidingen inzetten om jouw personeel te ontwikkelen, te binden en jouw bedrijf neer te zetten als aantrekkelijke werkgever in de logistieke- en transportsector?

In zowel het programma Topsector Logistiek als binnen de Regio Deal van Regio Stedendriehoek staan uitdagingen en doelstellingen voor de sector logistiek waarin onderwijs een belangrijke rol speelt. ROC Aventus licht twee opleidingen uitgebreider toe: Specialist transport en logistiek en Bedrijfsopleiding logistiek. Deze zijn ontwikkeld samen met het regionale bedrijfsleven. De deelnemende bedrijven delen hun ervaringen hier ook met ons. Bekijk hieronder het programma en meld je aan!

Programma 23 april

15.30 – 16.00u: Inloop
16.00 – 16.05u: Welkomstwoord
16.05 – 16.20u: Logistiek Netwerk Regio Stedendriehoek
16.20 – 16.50u: Leven Lang Ontwikkelen met de opleidingen ‘Specialist transport en logistiek’ en de ‘Bedrijfsopleiding Logistiek’
16.50 – 17.10u: Paneldiscussie arbeidsmarkt en onderwijs
17.10 – 17.20u: Wrap up
17.20 – 18.00u: Netwerkborrel

Meld je nu aan voor het Logistiek Live Café via onderstaande aanmeldknop. Gebruik daarna de andere knop om het evenement in je agenda te zetten.

Meld je hier aan!

Locatie

Logistiek Live Café, Laan van de Mensenrechten 500 in Apeldoorn.
Deze is direct gelegen aan het trein- en busstation. Onder de school is een parkeergarage en een fietsenstalling. Navigeer hiervoor naar Kayersdijk 10b in Apeldoorn.

Specialist transport en logistiek is een uniek MBO 4 | BBL opleidingstraject ontwikkeld om het onderwijs beter te laten aansluiten bij de bedrijven in de logistiek. Gedurende het lesjaar krijgen de studenten 1 dag per week bij verschillende logistieke bedrijven in de regio les. Deze lesdag is een actieve lesdag waarin de praktijk centraal staat en waarbij studenten samenwerken en uitleg krijgen van het bedrijf. Hierdoor ervaart de student de bedrijven écht en garanderen we actueel onderwijs. De deelnemende bedrijven zijn Hanos, Vos Transport Groep, Beekman Transport, Albert van der Scheur, Thomassen Transport en Schotpoort Logistics Eerbeek.

Bedrijfsopleiding Logistiek is een MBO 3 | BBL opleidingstraject richting logistiek teamleider, ontwikkeld samen met Hanos. Medewerkers die al in dienst zijn maar ook nieuwe medewerkers kunnen deze opleiding volgen en een MBO diploma behalen. Het biedt de medewerkers een op maat gemaakt traject dat de basis legt voor een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid.

Logistiek Netwerk Regio Stedendriehoek & ROC Aventus