Kennissessie Learning Community Fieldlab Energy 4 Business

Denk mee over energietransitie in de Stedendriehoek

Op donderdag 29 februari nodigt Fieldlab Energy4Business (initiatief van o.a. Hogeschool Saxion en Regio Stedendriehoek) je uit voor een boeiende bijeenkomst over samenwerking en innovatie binnen de energietransitie. Ben jij een actieve speler op dit gebied en afkomstig uit/ gevestigd in de Stedendriehoek? Dan is deze bijeenkomst voor jou!

Het doel van Fieldlab Energy4Business is het vormen van een dynamische (learning) community waar bedrijven, onderzoekers en studenten uit de Stedendriehoek samenkomen om te netwerken en kennis te delen op het gebied van energietransitie. En jouw input is daarvoor cruciaal! In een interactieve sessie willen we ontdekken wat jij als actieve speler op dit gebied belangrijk vindt en welke behoeften je hebt binnen deze vorm te geven (learning) community.

We zien je dan ook graag op 29 februari vanaf 16.00 uur bij het Ketelhuis (gelegen op het terrein van de Gasfabriek) in Deventer. Het programma start om 16.15 uur en eindigt uiterlijk om 20.00 uur. Voor drankjes en een smakelijke maaltijd wordt gezorgd. Aanmelden kan via deze link. Voor vragen, of meer informatie, mail dan naar s.s.m.krukkert@saxion.nl.