Job Fair Central Netherlands

Oproep aan alle bedrijven en organisaties die een connectie willen maken met Engelstalig en internationaal talent in de regio #stedendriehoek! Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 2e editie van de “Job Fair Midden-Nederland”, een evenement van het Expat Center Midden-Nederland, gepland op 7 juni 2024 in het Stadhuis van Apeldoorn.

Deze banenbeurs is ontstaan ​​naar aanleiding van de Gelderse ‘Talent Gap’. Door internationaal talent te introduceren bij (regionale) werkgevers willen we hooggekwalificeerde afgestudeerden in de regio behouden en de economische ontwikkeling ondersteunen, waardoor lokale bedrijven aantrekkelijker en diverser worden. Bovendien kan het aanboren van Engelssprekend talent, gezien het huidige tekort aan arbeidskrachten, een haalbare oplossing zijn om in de onmiddellijke personeelsbehoeften te voorzien.

Kom bij in contact met gemotiveerde individuen en maak gebruik van een gevarieerde pool van talent! Voor gedetailleerde informatie over hoe je exposant kunt worden, verwijzen wij je naar het hier gelinkte informatiepakket.

Neem gerust contact op via Relations@wittenborg.eu als je vragen hebt.

Wij hopen dat je te zien!