Studenten pitchen op 16 juni tijdens Cleantech Battle 2023

14 juni 2023

Van een circulaire, biobased vleermuiskast tot een multifunctionele, modulaire fiets in Afrika. Van een veldtestkit, die inzicht geeft in bodemgezondheid tot een apparaat die herbruikbare producten duurzaam schoonmaakt. Het zijn duurzame en circulaire oplossingen van studenten die vrijdag 16 juni meedoen aan de tiende editie van de Cleantech Battle. Dit jaar komen de studenten(teams) van Hogeschool Arnhem Nijmegen, Saxion Hogeschool, Hogeschool Windesheim en Yuverta mbo Velp.

 Afgelopen maanden werkten de studenten binnen hun opleiding aan een onderzoek of studieopdracht rondom duurzaamheid, circulariteit en schone technologie. Tijdens de Cleantech Battle op vrijdag 16 juni pakken zij de kans om hun idee te pitchen voor ondernemers uit de regio. De ondernemers zetten volop hun kennis, lessons learned en netwerk in om de studenten een stap verder te helpen. Zij kiezen bovendien de winnaars, die naar huis gaan met mooie geldbedragen van €750, €500,- of €250,-.

Tijdens TECHFestival

De Cleantech Battle vindt plaats op vrijdag 16 juni van 11:15 – 13:00 uur tijdens het TECHFestival in Deventer. Dit keer in de vorm van een walking lunch. Studenten en ondernemers ontmoeten elkaar onder begeleiding van Bela Evers, Atlantisch roeister en startup coach, en Nina Dorigo, business developer Regio Stedendriehoek. Na de pitchrondes deelt Bela haar inspirerende verhaal ‘Durf en lef’ en is de bekendmaking van de winnaars.

Wil je bij de pitches en de lezing van Bela Evers aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar battle@pts3h.nl. De Cleantech Battle 2023 wordt georganiseerd door Platform Techniek Stedendriehoek en wordt mede mogelijk gemaakt door Regio Stedendriehoek, Nefit Bosch Thermotechniek BVCroonwolter&dros en Kiwa.

Gerelateerd
Meer berichten