Impact festival 2024

“Meet gamechangers & change the game”

18 juni is voor de derde keer het impact festival in Apeldoorn.

Het Impact Festival is meer dan een evenement. Het is een broodnodige bijeenkomst voor ondernemers, studenten, inwoners en andere impactmakers die zich inzetten voor de transitie naar een betekeniseconomie. Een toekomst waarin economische, sociale en ecologische waarden in balans zijn. Het biedt een podium voor uitwisseling van vernieuwende perspectieven, het stimuleren van concrete acties en het vieren van successen. Hier ontmoeten gedreven individuen en organisaties elkaar om samen te werken aan een wereld waarin vooruitgang niet ten koste gaat van de planeet of onze maatschappij.

Ready to change the game!
Samen de transitie naar een betekeniseconomie versnellen
We gaan samen anders kijken, ervaren, én net zo belangrijk, anders doen. Op het festival vind je nieuwe perspectieven op de transities naar een nieuwe werkelijkheid. Het draait om nieuwe wegen samen verkennen en stappen zetten richting impact, maar het verschil zit in de details. Daarom gaan we ‘reconnecten’ en samen aan transitietafels zitten. Het gesprek voeren over de transitiethema’s om het vlammetje te ontsteken en richting een betekeniseconomie te bewegen.

Transities onder de loep
Voeding & landbouw, onderwijs, grondstoffen & circulariteit, gezondheid, ruimte en de persoonlijke transitie, die als een rode draad door het festival loopt.

Website van het festival