Benieuwd hoe je als Apeldoornse horeca-ondernemer je menukaart kunt verduurzamen?
Het afgelopen halfjaar zijn zes horeca-ondernemers bezig geweest met het verduurzamen van hun menukaart. Bijvoorbeeld door minder voedsel te verspillen, meer lokale producten uit de buurt in te kopen, en het voedselaanbod gezonder te maken met meer groenten en peulvruchten. Wat zijn hun ervaringen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? We sluiten het project feestelijk af met wethouder Anja Prins (gezondheid) van gemeente Apeldoorn. Kom naar deze uitwisselingsbijeenkomst op 10 oktober bij Dijk 43!
Voor alle Apeldoornse horeca-ondernemers, leveranciers en andere ketenpartners uit Apeldoorn en omstreken.
10.30 Inloop
10.45 Opening door de wethouder van gemeente Apeldoorn
11.00 Ondernemers aan het woord
11.30 Belangrijkste lessen uit de praktijk door Greendish
12.00 Netwerkborrel en proeverij van streekproducten